Home / Njoftime dhe Aktivitete / Konkursi i Letërsisë mbi veprën e autorit francez Viktor Hygo “Të mjerët” | Kukës

Konkursi i Letërsisë mbi veprën e autorit francez Viktor Hygo “Të mjerët” | Kukës

Në datën 11 qershor 2019, në bibliotekën e shkollës “Havzi Nela” në Kukës u zhvillua faza rajonale e Konkursit Letrar mbi veprën e shkrimtarit francez Viktor Hugo “Të mjerët” me pjesëmarrjen e dy skuadrave nga kjo shkollë. Skuadra fituese e shkollës “Havzi Nela” do të përfaqësojë Kukësin në finalen e konkursit që do të zhvillohet në Tiranë.

Ky konkurs u zhvillua në kuadër të projektit “Të promovojmë të drejtat e fëmijëve dhe të të rinjve përmes kryeveprave të letërsisë”. Projekti zbatohet nga Qendra Youth Act, i financuar nga Bashkimi Europian dhe me mbështetjen e World Vision in Albania and Kosovo dhe South East European Youth Network.