Home / Njoftime dhe Aktivitete / KONKURS I POEZISË | MAGMA 2018/19

KONKURS I POEZISË | MAGMA 2018/19

Afati i fundit për të aplikuar: 12 Janar 2019
Kush mund të aplikojë: të gjithë
Çmimi: Vlerë monetare

Përshkrimi

Konkursi i poezisë Magma 2018/9 është tashmë i hapur për këto kategori:

  • Çmimi i Jurisë– poezi nga 11 deri neri në 50 rreshta
  • Çmimi i Redaktorëve– poezi deri në 10 rreshta

Poeti fitues Andrew McMillan është pjesë e juries e cila do të vlerësojë poezitë për poezitë nga 11 deri në 50 rreshta.

Çmimi i Redaktorëve do të vlerësohet nga një panel me 5 anëtarë për poezitë deri në 10 rreshta. Çmimi në vlerë monetare është i njëjti për të dyja kategoritë.
Pranueshmëria

  • Ky konkurs është i hapur për të gjithë ;
  • Ju mund të dërgoni sa poezi të dëshironi në secilën nga kategoritë, por ju duhet ti bashkëngjisni ato në dokumentë të veçantë;
  • Ju lutem upload poezitë në një document për secilën kategori duke i cilësuar dokumentat me emrin Çmimi i Jurisë ose Çmimi i Redaktorëve dhe dërgojini të gjitha poezitë për atë kategori;
  • Mos e përfshini emrin tuaj ose të dhëna të tjera identifikuese në poezi;
  • Të gjitha poezitë duhet të jenë të papublikuara më përpara.

Tarifa për të marrë pjesë në këtë konkurs është, 5 Paund për poezinë e parë 4 Paund për poezinë e dytë dhe 3.50 Paund për të tretën dhe gjithë të tjerat.

Çmimi

Vend i parë për secilën kategori është 1000 Paund, vendi i dytë 300 Paund dhe vend ii tretë 150 Paund. Të gjashtë poezitë fituese do të publikohen në Magma. Poetët fitues do të ftohen të lexojnë poezitë e tyre në Eventin e Konkursit Magma në Vjeshtë 2019.

Si të aplikoj?

Për të aplikuar ju duhet të krijoni fillimisht një llogari. Për më shumë informacion mund te klikoni në faqen zyrtare .