Home / Njoftime dhe Aktivitete / Konkurs fotografie për artistët e rinj| Tirana Foto Festival 2019

Konkurs fotografie për artistët e rinj| Tirana Foto Festival 2019

Afati i aplikimeve: 1 Shtator 2019

Tirana Photo Festival 2019 është edicioni i dytë i festivalit më të madh fotografik në Shqipëri. Këtë vit zhvillohet nga 8-15 tetor. Qëllimi i këtij Festivali gjithëpërfshirës është të vendosë fokusin në artin e fotografisë përmes konkursit të fotografisë, ekspozitave, seminareve, foto tour si dhe të angazhojë sa më shumë artistë të rinj.

Tirana PhotoFestival është një event vjetor fotografie që zhvillohet në Tiranë. Ne besojmë se gjithë fotografëve, dhe gjithë pasionantëve të fotografisë u duhet dhënë një mundësi që të tregojnë punën e tyre. Nga 1 Maj-1 Shtator 2019, pranohen foto nga gjithë Shqipëria. Më të bukurat do të ekspozohen në ditët e Tirana Photo Festival nga 8-15 Tetor 2019

Pjesëmarrës: Nga e gjithë bota
Tema: Trashëgimia natyrore dhe kulturore e Shqipërisë. Fotografia të jetë bërë në Shqipëri. (Fotot mund të jenë vende, qytete, natyre, njerëz, portrete etj)
Pagesa: 1-5 photo (500 leke). Kjo pagesë modeste është një ndihmë nga ana juaj për printimet e fotove që do publikohen në ekspozitën 7 ditore të Tirana Photo Festival në Tetor

Çmimet për fituesit

Çmimi i parë

 • Një aparat profesional ofruar nga Fujifilm Albania  me vlerë 1000 euro
 • Paraqitje në ekspozitë 7 ditë
 • Publikim në Albumin e Tirana Photo Festival 2019
 • Artikull të dedikuar në portalin turistik Visit Tirana www.visit-tirana.com

Çmimi i dytë

 • Shpërblim prej 40 000 lekë
 • Paraqitje në ekspozitë 7 ditë
 • Publikim në Albumin e Tirana Photo Festival 2019
 • Artikull të dedikuar në portalin turistik Visit Tirana www.visit-tirana.com

Çmimi i tretë

 • Shpërblim prej 20 000 lekë
 • Paraqitje në ekspozitë 7 ditë
 • Publikim në Albumin e Tirana Photo Festival 2019
 • Artikull të dedikuar në portalin turistik Visit Tirana www.visit-tirana.com

Fotoja më e pëlqyer nga publiku

 • Një aparat fotografik Instax ofruar nga Fujifilm Albania 
 • Paraqitje në ekspozitë 7 ditë
 • Publikim në Albumin e Tirana Photo Festival 2019
 • Artikull të dedikuar në portalin turistik Visit Tirana www.visit-tirana.com

Fotografi më i ri i vitit 2019

 • Aparat Instax ofruar nga Fujifilm Albania
 • Paraqitje në ekspozitë 7 ditë
 • Publikim në Albumin e Tirana Photo Festival 2019
 • Artikull të dedikuar në portalin turistik Visit Tirana www.visit-tirana.com

Rregulla të Festivalit

E drejta e autorit

• Emri i autorit është absolutisht e drejtë e autorit. Emri do vendoset në fotot e printuara, në ekspozitë dhe Album si dhe në cdo përdorim në mediat sociale
• Fotot e printuara per ekspozitë janë pronë e organizatorit
• Albumi i prodhuar me foto është pronë e organizatorit

Përfitimi i fotografëve

• Promocion të emrit dhe punës tuaj artistike
• Publikim të fotos në gjithë kanalet sociale të Visit Tirana
• Printim dhe ekspozim të fotos në ekspozitën 7 ditore -fotoja juaj mund te perzgjidhet si nje nga  fotot më të bukura do jenë në ekspozitë qe do te qendroje e hapur nje jave per publikun
• Fotoja juaj mund te perzgjidhet si nje nga fotot më të bukura do jenë pjesë e albumit fotografik i cili do te printohet dhe do te shperndahet në institucione

Për më shumë informacion: https://www.tiranaphotofestival.com/

Apliko këtu!