Home / Njoftime dhe Aktivitete / KLSH fton studentë të interesuar të aplikojnë për t’u bërë pjesë e programit të Internshipit 2018

KLSH fton studentë të interesuar të aplikojnë për t’u bërë pjesë e programit të Internshipit 2018

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu