Home / Njoftime dhe Aktivitete / Kërkohen vullnetarë për EVS në Itali

Kërkohen vullnetarë për EVS në Itali

Projekt EVS në Itali!

Periudha: Tetor 2018 – Gusht 2019

Parrocchia dei Santi Faustino e Giovita

Chiari (BS) ITALY

Kërkon 2-3 vullentarë të cilët janë të gatshëm të punojnë me bebe, fëmijë dhe adoleshentë.

Aktivitetet në të cilët do të përfshihen vullnetarët janë:

  • Aktivitete për fëmijë nga 1-3 vjeç tek LA CASA DI ALICE. Këto aktivitete bazohen në lojëra, fantazi dhe gjimnastikë ritmike.
  • Aktivitetet për fëmijë dhe adoleshtentë përfshijnë grupmoshat 6-10 vjec dhe 11-14 vjec në LUDOTECA CG2000, qendër e cila është e hapur nga e hëna në të premte nga ora 16.00 deri në orën 18.00. Këto aktivitete do të përfshijnë lojëra, lexime, shëtitje. mësime gatimi, mësime muzike etj.

Mbështetja financiare në muaj përfshin:

  • Para për shpenzime të ndryshme = 125 €
  • Para për shpenzime ushqimi = 195 €

Vullnetarët do të akomodohen në  Youth Centre 2000 . Vullnetarët duhet të jenë të gatshëm të ndajnë ambientet e përbashkëta me vullnetarë të tjerë pjesëmarrës në projekt.

Apartamenti është pajisur me të gjitha pajisjet e nevojshme dhe është i lokalizuar në një pikë të afërt me qendrat ku do të zhvillohen aktivitetet.

Në kuzhinë mund të organizohen edhe mbledhje ku mund të ftohen persona të ndryshëm.

Afati i fundit për të aplikuar: 16/04/2018.

Për më shumë informacion kontaktoni në [email protected]

Aplikimi: Ju duhet të plotësoni formularin e aplikimit ( QUESTIONNAIRE APPLICATION KA1 ) dhe më pas ta dërgoni me email në adresën : [email protected]