Home / Njoftime dhe Aktivitete / Kërkohen të rinj për të kryer shërbim vullnetar në Kroaci

Kërkohen të rinj për të kryer shërbim vullnetar në Kroaci

Qendra Impress është në kërkim të vullnetarëve!

Të rinj nga mosha 18 – 30 vjeç nga vendet e Europës dhe Ballkanit. Qendra Impress është në kërkim të të rinjve për vullnetar për të ndjekur programin 59 ditor, i cili fillon në 1 Qershor 2021. Akomodimi, kostot e transportit, ushqimi dhe shpenzimet ditore të mbuluara nga organizatorët.

Vullnetarët do të përfshihen në aktivitete të edukimit jo-formal, mbështetje dhe menaxhim të aktiviteteve online dhe jo vetëm. Për të aplikuar dërgoni CV tuaj në adresën: [email protected].