Home / Njoftime dhe Aktivitete / Karta Rinore Evropiane tashmë edhe tek nxënësit e gjimnazit A.Z.Çajupi

Karta Rinore Evropiane tashmë edhe tek nxënësit e gjimnazit A.Z.Çajupi

Në datën 14 Janar, stafi i Qëndrës “Youth Act” zhvilloi një tjetër seminar informues mbi Kartën Rinore Europiane, si dhe u dhuruan pjesa tjetër e mbetur e Kartave në kuadër të projektit “Shkolla Qëndër Komunitare”. Qëndra “Youth Act” ka dhuruar gjithsej 600 Karta në Shkollën A.Z. Çajupi.

Me pajisjen me kartë, nxënësit kanë mundësi të përfitojnë zbritje çmimesh, avantazhe dhe oferta në Tiranë si edhe në 37 vende evropiane. Qëndra Youth Act prezantoi tek nxënësit edhe zbritjet e çmimeve dhe ofertat që ata do të përfitojnë në mbi 100 biznese në Tiranë. Nxënësit u informuan edhe për mundësitë e aktivizimit dhe pjesëmarrjes së tyre në projekte të ndryshme ose bursa dhe intershipe në Shqipëri dhe jashtë saj, si edhe në  konkurse të ndryshme rinore,

Karta do jetë një mjet për të fuqizuar të rinjtë duke i ndihmuar ata të kursejnë më shumë çdo ditë, dhe të jetojnë më mirë duke investuar më shumë në të ardhmen e tyre.