Home / Njoftime dhe Aktivitete / Karta Rinore Evropiane së shpejti dhe në Francë

Karta Rinore Evropiane së shpejti dhe në Francë

13112418_1058355807561065_82512024_o

Franca bëhet pjesë e European Youth Card Association. Së shpejti të gjithë të rinjtë të cilët janë të pajisur me Kartën Rinore Evropiane, do të  perfitojnë nga zbritjet e cmimeve dhe në France.

The European youth card shows up in France! You have between 12 and 30 years. You’re curious and love to travel. The European youth card is made for you! Discover the thousands of benefits and discounts waiting for you to travel in France and in Europe on Carte Jeunes Européenne France with the European Youth Card Association.