Home / Njoftime dhe Aktivitete / Karta Rinore Evropiane në Panairin “Work & Study”

Karta Rinore Evropiane në Panairin “Work & Study”

Youth Act prezantoi Kartën Rinore Evropiane në Panairin e përvitshëm “Work & Study”, që ka nisur në Muzen Historik Kombëtar që në datën 30 shtator.
Youth Act, që ka në fokus fuqizimin e rinisë, i njohu të gjithë të rinjtë me dobitë dhe përfitimet e Kartës Rinore, jo vetëm si një mjet për të përfituar zbritje cmimesh në shërbime dhe produkte, por edhe si një mjet që ndihmon rininë për përfshirje në trajnime të ndryshme, mundësi punësimi, intershipe apo pjesëmarrje aktive në projektet e qendrës apo konkurset e ndryshme.
Stafi i Youth Act u prezantoi gjithashtu kompanive pjesëmarrëse në Panair, si edhe universiteteve të ndryshme jopublike, mundësitë e bashkëpunit, në mënyrë që bashkarisht të bëhen faktorë në rritjen e pjesëmarrjes dhe rolin e rinisë në realitetin e sotëm.
Në këtë edicion, Work & Study synonte të hidhte një strategji të re në tregun e punës dhe të studimit dhe të dëshmojë rrugën se si brezi i ri sot, të jetë nesër sipërmarrësi i së ardhmes. Në këtë panair përveç ekspozimeve të Enteve dhe Kompanive më të mëdha Punëdhënësish dhe ato të Edukimit Kombëtar dhe Ndërkombëtar, kisht edhe aktivitete informuese dhe trajnuese.

work-study2015-1
work-study2015-2
work-study2015-3