Home / Njoftime dhe Aktivitete / Ja çfarë librash mund të lexoni gjatë verës

Ja çfarë librash mund të lexoni gjatë verës

Vera erdhi më në fund dhe njerëzit do tu drejtohen plazheve. Por për shumëkënd vera nuk ka kuptim pa leximin. Ndaj dhe botuesja Arlinda Dudaj ju rekomandon se cilat mund të jenë alternativat për të lexuar këtë verë.

Për të gjithë anëtarët e Kartës Rinore Evropiane Botimet Dudaj ofrojnë 20% zbritje për çdo libër.