Home / Njoftime dhe Aktivitete / Internship 3 mujor i paguar në Finlandë

Internship 3 mujor i paguar në Finlandë

Ambassador-call-1

 

Internship 3 mujor i paguar në Finlandë 

Thirrje hapur për Ambasadorë nga e gjithë bota

*Ship The Startup Festival është ngjarja më e madhe që zhvillohet në pjesën Juglindore Finlandës. Ajo ka për qëllim të lidhë të brezin e ardhshëm të sipërmarrësve me mentorët më të mirë nga e  gjithë bota. 

Informacion * Ship 2017 zhvillohet në javën e dytë të muajit korrik në qytetin e Kotka. Ne jemi në kërkim për njerëz te apasionuar drej gjerave te bukura në mënyrë që ne mund të bëjmë * Ship 2017 një ngjarje të paharrueshme dhe përvojë e mirë mësimi për të gjithë. Si një ambasador, ju do të na ndihmoni të promovojmë * Ship 2017  në rrjetet tuaja përkatëse, me qëllim rritjen e  numrit të njerëzve të përfshirë dhe të angazhuar në * Ship 2017.  Ju gjithashtu do të keni mundësi për të fituar një verë të paharruar; një tre-mujor të paguar stazhi në Kotka, Finlandë.

Kriteret:·

·Të jeni në gjendje për të kryer 5-orë punë  në javë në * anije, Dhjetor 2016 – Mars 2017

·Student ose i sapodiplomuar

· Fusha e studimit preferohet në biznes, shkenca kompjuterike, dizajn, artet e bukura, teknologjia e informacionit, ose përvojë pune e ngjashme

· Aftësi të mira në të folur dhe shkruar të gjuhës angleze

· Aftësi të mira kompjuterike
Për më tepër,

Ju duhet të keni mundësinë për të punuar edhe në mënyrë të pavarur dhe si pjesë e një ekipi ndërkombëtar.

Ju duhet të keni  përvojë jashtë vendit dhe të shfaqni një nivel të lartë të aftësisë ndër-kulturore.

Ju fuqimisht identifikoheni me parimet tona udhëzuese dhe të ndani vizionin tonë.

Ju duhet të keni keni motivimin dhe vullnetin për të mësuar aftësi të reja

Të keni një  qëndrim pozitiv pune dhe një shpirt të madh të ekipit!   

 

Regjistrohuni në komunitetit tonë ndërkombëtar

· Të gjithë ambasadorët e suksesshëm do të marrin një ftesë zyrtare për * ship 2017.

· 10 ambasadorët më të mirë  do të fitojnë një stazh tre-mujor të paguar në Kotka, Finlandë – fluturim dhe strehim të mbuluar për praktikantët ndërkombëtarë

· Certifikata e Meritës dhe letër rekomandimin

 

Afati  i fundit i aplikimit është data 30 Nëntor!

Aplikoni këtu:     http://www.shipfestival.org/apply-ambassadors/