Home / Njoftime dhe Aktivitete / Inglot, dyqani i duhur për dhuratat e fundvitit

Inglot, dyqani i duhur për dhuratat e fundvitit

12278780_1670939616479286_3269817136629395248_n

Me rastin e festave të fundvitit të gjithë fillojmë të mendojmë për dhuratat që do i bëjmë njerëzve tanë të dashur. Shpesh herë jemi në dilemë se cfarë do të ishtë dhurata e duhur që do t’i gëzonte ata, por Inglot na sjell disa sugjerime të cilat na e bëjnë më të lehtë zgjedhjen.

Inglot është një kompani lider botëror në fushën e kozmetikës profesionale, me mbi 600 dyqane në 80 shtete të botës. Inglot në Tiranë ndodhet në Rrugën Nikolla Tupe, zona e ish-bllokut dhe në Qendrën Tregtare TEG.

Inglot është një kompani e cila nuk i teston produktet tek kafshët, nuk përdor elemente të dëmshëm për lekurën dhe shëndetin dhe është eco-friendly.
Inglot dallohet për gamën e gjërë të produkteve dhe ngjyrave si dhe për cilësinë e lartë të produkteve.
Inglot bashkëpunon me grimerët më në zë të botës për të sjellë tendencat, ngjyrat dhe formatet me koherente.
Think BEAUTY, think INGLOT
Anëtarët e Kartës Rinore Evropiane përfitojnë 15% zbritje për blerjen e produkteve Inglot.
Disa nga produktet INGLOT:
gold set
4 (1)
08
nail enamel 251 body sparkle 46 amc pure pigment eye shadow 124
what a spice eye shadows 300 299 303 lipstick 444 443 448 445
Për më shumë informacion mbi këto produkte vizitoni dyqanet Inglot ose faqen e Facebook dhe Web