Home / Rubrikë / Include ME | Maneken Challenge, Qipro

Include ME | Maneken Challenge, Qipro

Një video e realizuar gjatë Shkembimit Rinor, titulluar “Include Me” me temë kryesore diskriminimin, mbajtuar në datat 18.11.2016-25.11.2016, në Paralimni, Qipro.

Me përfaqësues të 15 vendeve të Evropës si Shqipëria, Italia, Maqedonia, Kroacia, Armenia, Greqia, Spanja, Qipro, Sllovakia, Bullgaria, Polonia, Estonia, Ukraina, Hungaria dhe Rumania, “Include Me”, ishte një histori e vërtetë suksesi!

Me një numër të lartë pjesëmarrësish, plot 75 të tillë, u arrit që të realizohej objektivi i këtij aktiviteti që ishte rritja e ndërgjegjësimit publik ndaj efekteve negative te diskriminimit.

Në këtë aktivitet Shqipëria u përfaqësua nga organizata YouthAct Albania, me vullnetarët e saj Adela Methasani, Gjergji Majko, Gjergji Benxhaj, Ledia Balliu, Xhoxhina Facja.