Home / Njoftime dhe Aktivitete / Hotel Corfu Secret

Hotel Corfu Secret

corfu-hotel-facade

Hotel Corfu Secret (Saint Marcos, Corfu) ofron për të gjithë të rinjtë të pajisur me Kartën Rinore Evropiane:

Për fjetje deri në 6 netë 15% zbritje, ndërsa për 7 netë përfitoni një natë falas ( qëndro 7 netë paguaj 6).
Ofertë e vlefshme për periudhën: 13.05.2016 – 30.06.2016  dhe 1.09.2016 – 2.10.2016!

Adresa:  AGIOS MARKOS HEIGHT 49083 CORFU
Web: www.corfusecret.gr

Web 2: www.europeanyouthcard.gr/offers/hotel-corfu-secret