Home / Njoftime dhe Aktivitete / Hapen aplikimet për 3 Internshipe në Tiranë

Hapen aplikimet për 3 Internshipe në Tiranë

 

Albania’s Business Generation ka hapur aplikimet për internshipe për 3 studentë në Tiranë! Këto internshipe janë një mundësi e shkëlqyer për këdo që do të ketë përgjegjësi vendimmarrëse dhe impakt të drejtpërdrejtë në fuqizimin e sipërmarrjes tek të rinjtë me të cilët punon ABG. Duke punuar nga afër me skuadrën organizuese, studentët e përzgjedhur do përftojnë përvojë të çmuar në fushat përkatëse për secilin internship:
– Hartues Programesh për Zhvillimin e Sipërmarrjes
– Menaxher dhe Krijues Postimesh në Rrjete Sociale
– Koordinator Sponsorizimesh dhe Mbledhje Fondesh

Për të dhëna të hollësishme mbi secilin rol shih fotot.

Internshipet e ofruara janë pa pagesë për një periudhë 3-mujore.

Apliko këtu!