Home / Njoftime dhe Aktivitete / Hapet thirrja për të rinjtë të ndjekin EducationUSA Academy Connects

Hapet thirrja për të rinjtë të ndjekin EducationUSA Academy Connects

Jeni 15-17 vjeç dhe ëndërroni të studioni në Shtetet e Bashkuara? Atëhere EducationUSA Academy Connects është për ju! Ky program virtual 4 javor do t’ju pajis me njohuri mbi universitetet amerikane dhe të prezantoni me vetëbesim në anglisht.
Nëse jeni i interesuar dhe doni të ndiqni programin e ofruar nga University i St. John’s, applikoni deri në 31 mars 2022. Zyra e EducationUSA në do të sponsorizoj disa bursa për gjimnazitët që të ndjekin këto programe. Mund të aplikoni këtu

Nëse keni pyetje, ndiqni seancë informuese virtuale me këshilluesen e EducationUSA në 28 mars, ora 18.30. Mund të regjistroheni këtu: bit.ly/3watXEl.