Home / Njoftime dhe Aktivitete / Hapet thirrja për bursa për studentët dhe stafin akademik në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin e Lund, Suedi

Hapet thirrja për bursa për studentët dhe stafin akademik në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin e Lund, Suedi

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu