Home / Njoftime dhe Aktivitete / Hapet thirrja për aplikime për bursa në Universitetin Valladolid, Spanjë

Hapet thirrja për aplikime për bursa në Universitetin Valladolid, Spanjë

 

Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët, për semestrin e dytë të vitit akademik 2019-2020, në Universitetin Valladolid, Spanjë.

Llojet e mobilitetit /kohëzgjatja:

-Shkëmbimin e studentëve (1 semestër);

Bursat përfshijnë:

-Kompensimin mujor për studentët (850 Euro në muaj);

-Kostot e udhëtimit mbulohen nga Universiteti Valladolid (1 biletë vajtje-ardhje me destinacion universitet dërgues – universitet pritës)

Afati për aplikim: 20 Shtator 2019.

I gjithë procesi i aplikimit kryhet online.

Për dokumentat e aplikimit lutemi ti referoheni guidës së aplikantit në këtë link:

https://uvamobplus.uva.es/…/Sellado_2nd_CALL_FOR_APPLICATIO…

Për të aplikuar klikoni në këtë link:

https://uvamobplus.uva.es/publico/inicio

Për t’u njohur me fushat e studimit referohuni linkut:

https://www5.uva.es/uvamobplus/publico/courses

Për më shumë informacion mbi mënyrën e aplikimit klikoni linkun:

https://uvamobplus.uva.es/files/How_to_apply_EN.pdf

Learning Agreement sipas modelit të Universitetit të Valladolid, i cili ndodhet në brendësi të aplikimit, duhet të firmoset në fillim nga Koordinatori në nivel fakulteti dhe më pas nga personi përgjegjës në Rektorat.

Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në Sektorin për Marrëdhëniet me Jashtë në adresën: [email protected].

I gjithë procesi i aplikimit kryhet online.