Home / Njoftime dhe Aktivitete / Hapen aplikimet për Konferencën e 17 Ndërkombëtare Rinore | Maqedoni

Hapen aplikimet për Konferencën e 17 Ndërkombëtare Rinore | Maqedoni

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu