Home / Njoftime dhe Aktivitete / Grupimi Qytetar Pro Reformës në Drejtësi

Grupimi Qytetar Pro Reformës në Drejtësi

 

Grupimi Qytetar Pro Reformës në Drejtësi (GQRD) i përfaqësuar nga organizata joftimprurëse, aktivistë të shoqërisë civile, personalitete publike e qytetarë të thjeshtë, ju bën thirrje për të na u bashkuar në një tubim paqësor ditën e hënë, dt. 18 korrik, në ora 11.00 përpara Kuvendit të Shqipërisë (tek Blloku) në mbështetje të Reformës në Drejtësi.