Home / Njoftime dhe Aktivitete / GoOpti bashkëpunim me Kartën Rinore Evropiane

GoOpti bashkëpunim me Kartën Rinore Evropiane

Udhëtoni nga Tirana drejt aeroporteve të Shkupit, Prishtinës e Ohrit duke filluar nga 14 EURO( 1,699 ALL)

Jeni gjithmonë në kërkim të biletave të lira? Udhëto nga aeroportet e afërta të përfitoni ofertat më të mira. Si të arrini në këto aeroporte ishte goxha sfidë… deri tani! Nga tani ju mund të udhëtoni me GoOpti nga 14 Euro / person dhe duket përfituar një discount extra prej 10% nëse jeni anëtarë të kartës rinore EYCA.

GoOpti është një platformë transporti dinamike, e cila ofron çmime të favorshme dhe shërbime të sigurta duke bërë të mundur lidhjen e qyteteve me aeroportet në Shqipëri, Shkup, Kosovë, Slloveni, Itali, Austri, Kroaci dhe Mal I Zi.

Hidhini një sy pse GoOpti është shërbimi i aeroportit Nr.1:

Çmime të favorshme
Ju mund të përfitoni çmimet më të mira nëse rezervoni para kohe. Ju sugjerojmë të rezervoni transfertën direkt sapo të blini biletën e fluturimit, dhe nqs ju jeni fleksibël në orarin e nisjes çmimi do të jetë akoma më i ulët. Mos harroni Zbritje extra prej 10 %!

Komoditet dhe fleksibilitet
GoOpti ofron 2 tipe transfertash – të përbashkëta dhe private, e duke qenë se GoOpti është projektuar që ti përshtatet nevojave tuaja, ofron mundësinë t’ju marrim dhe t’ju dërgojmë në pozicionin që ju përcaktoni.

Besueshmëri

Në GoOpti, siguria dhe besueshmëria janë shumë të rëndësishme,ku udhëtaret kanë opsionin të zgjedhin një shërbim ekstra i quajtur Absolutely No Worries package e cila siguron një biletë të re ose një transfertë në raste vonesash ose kaosi trafiku.

Shërbim profesional
Transfertat GoOpti mundësohen nga shofere profesioniale, të trajnuar të sigurojnë standardet maksimale. GoOpti siguron zgjidhjen më të përshtatshme dhe të sigurtë, sidomos për ata që jetojnë në qytete ku aeroporti nuk ofron lidhje apo fluturime të lira.

Udhëtoni nga Tirana drejt aeroporteve të Prishtinës dhe Shkupit me çmimet më të ulta! Përfitoni zbritjen tuaj duke telefonuar 069 3316551 ose dërgoni një email në [email protected]

Tirana – Prishtina aerport nga 14 Euro (1,699 ALL)

Tirana – Shkup aerport nga 17 Euro (2,000 ALL)

Tirana – Ohër aerport nga 17 Euro (2,000 ALL)

Për më shumë informacion rreth GoOpti, vizitoni www.goopti.com