Home / Kurse dhe Trajnime / Go Green in the City dhe Fitoni udhëtimin plotësisht të financuar në Paris

Go Green in the City dhe Fitoni udhëtimin plotësisht të financuar në Paris

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu