Home / Njoftime dhe Aktivitete / Forum Rinor në kuadër të projektit “Youth for Change” – 02 Tetor 2020 Gorre, Lac

Forum Rinor në kuadër të projektit “Youth for Change” – 02 Tetor 2020 Gorre, Lac

Qendra Youth Act në kuadër të projektit “YOUth FOR CHANGE“, financuar nga LëvizAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, SDC, zhvilloi Forumin Rinor me temë “Rrjetëzim i Youth Hub”, në komunën Gorre. Në këtë aktivitet morën pjesë nxënësit e shkollës “At Shtjefen Kurti”, të cilët diskutuan rreth inisiativat rinore dhe të shprehën mendimet e tyre në lidhje me zgjidhjen e problemeve në komunitet. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte krijimi i një fryme të përfshirjes qytetare dhe të vetëqeverisjes, prandaj disa prej nxënësve të cilët janë pjesë e Këshillit Rinor, ndanë eksperiencën e tyre në lidhje me angazhimin në këtë projekt. Në përfundim të aktivitetit, të gjithë nxënësit pjesëmarrës u pajisën me certifikata.