Home / Njoftime dhe Aktivitete / Fillon aplikimi për përfitimin falas të bursave të studimit në Rusi

Fillon aplikimi për përfitimin falas të bursave të studimit në Rusi

Të dashur maturantë dhe studentë shqiptarë!

Ministria e Arsimit dhe Shkencës së Rusisë dhe Agjencia Federale e Bashkëpunimit Humanitar Ndërkombëtar “Rossotrudniçestvo” njoftojnë fillimin e aplikimeve për përfitimin falas të bursave studimi për në universitetet më të mira ruse për vitin mësimor 2017-2018.

Për listën e specializimeve, procedurën dhe afatin e aplikimit, si dhe informacione të tjera ju lutemi të vizitoni linkun më poshtë.

www.albania.mid.ru/doc/priem_na_obuchenie_rus.htm