Home / Njoftime dhe Aktivitete / FESTIVAL INOVATIV NE Wroclaw, Poloni

FESTIVAL INOVATIV NE Wroclaw, Poloni

Afati i aplikimit: 17 Korrik 2016
I hapur për: Aktivistë innovative.
Vendi /Data : 15 – 17 Tetor në Wroclaw , Poloni

Përshkrimi
Future Jamboree është festivali I mendimit dhe shkëmbimit të praktikave inovative lidhur me temën e qyteteve . Qëllimi i këtij festivali është për të sjellë ndryshime frymëzuese  – nëpërmjet inovatorëve dhe aktivistëve nga e gjithë botës dhe shkëmbim të përvojave në betejat për zhvillimin urban që është e drejtë dhe për promovimin e përfshirjen sociale . Të ngrihet një platformë në të cilën njerëzit të shkëmbejnë jo vetëm ide , por edhe përpjekjet organizative të veçanta , mjete , strategjitë dhe planet për të bërë qytetet e tyre një vend më të mire

Kostot

  • Nuk kërkohet asnje tarifë pagese
  • Ju keni një mundësi për të aplikuar për koston e udhëtimit dhe akomodimit!

Si të aplikoni!

Aplikoni këtu

Për informacione të mëtejshme klikoni mbi aktivitetin këtu