Home / Njoftime dhe Aktivitete / EQUOS Resort, aquaparku më i madh në rajon i cili ka menduar për të gjithë

EQUOS Resort, aquaparku më i madh në rajon i cili ka menduar për të gjithë

EQUOS Resort, aquaparku më i madh në rajon i cili ka menduar për të gjithë, bëhet pjesë e bizneseve të cilat mbështesin të rinjtë duke ofruar 20% zbritje për të gjithë anëtarët e Kartës Rinore Evropiane. Aty ku argëtimi është i pranishëm cdo ditë të javës! 7 pishina të cilat dallojnë nga njëra-tjetra për vecantinë që kanë. Zbavitje për fëmijë dhe të rritur. Një programacion i pasur me evente, shfaqje animacioni, party, performanca dhe lojëra të ndryshme. Aty ku asnjë ditë nuk i ngjan tjetrës. Rreshqitëset me unike me siguri të lartë të cilat do ju japin adrenalinë gjatë gjithë kohës. Hoteli me 15 suita ku do të gjeni origjinalitet dhe komoditet. Nuk mungon shërbimi i dedikuar dhe cilësor ndaj jush, për t’ju dhuruar momente të vërteta relaksi.Broshura e Hipizmit.

Equos Resort ju mirëpret, aty ku argëtimi nuk njeh limit!