Home / Njoftime dhe Aktivitete / E Premtja e Filmit

E Premtja e Filmit

Ditën e Premte datë 02 Qershor 2017, rikthehet e Premtja e Filmit në Innovation Hub.
Filmi “That Awkward Moment”
Ju mirëpresim