Home / Njoftime dhe Aktivitete / #DiscoverEU, thirrje e hapur për të rinj të moshës 18 vjeç

#DiscoverEU, thirrje e hapur për të rinj të moshës 18 vjeç

Hipni në tren për të zbuluar Evropën dhe kënaquni duke përdorur Kartën Rinore Evropiane!
Thirrja për #DiscoverEU është hapur, dhe të rinjtë e moshës 18 vjeç rezident në vendet Erasmus + kanë saktësisht 12 ditë për të aplikuar për një biletë treni që i çon në shtetet e Bashkimit Evropian!
Duke u regjistruar, të rinjtë kanë mundësinë të fitojnë një biletë dhe të udhëtojnë midis 15 qershorit – 30 shtator 2023! Për ta bërë udhëtimin edhe më të mirë, të gjithë pjesëmarrësit e përzgjedhur do të marrin një edicion special falas të Kartës Rinore Dixhitale për të shijuar aksesin në ngjarjet kulturore, muzetë, transportin lokal dhe akomodimin!
Aplikoni këtu.