Home / Njoftime dhe Aktivitete / DIASPORA PER ZHVILLIMIN E KLOSIT

DIASPORA PER ZHVILLIMIN E KLOSIT

A jeni me origjine nga Klosi (Mat), Suc, Gurre apo Xiber, dhe jetoni tani diku tjeter brenda apo jashte Shqiperise? A e keni per zemer zhvillimin e zones suaj te origjines? A deshironi te kontribuoni me idete tuaja per zhvillimin kesaj zone?

Plotesoni kete ankete te shkurter profilizimi dhe behuni pjese e grupit “Diaspora per Zhvillimin e Klosit”. Ky grup do te sherbeje per konsultime gjate fazave te ndryshme te Planit te Pergjithshem Vendor te Bashkise Klos per 2017-2032. Planin i Pergjithshem Vendor financohet nga Decentralization and Local Development Porgramme (dldp) / Helvetas Swiss Intercooperation dhe zbatohet nga kompania IDRA dhe Bashkia Klos.