Home / Njoftime dhe Aktivitete / DIASPORA PER ZHVILLIMIN E KLOSIT

DIASPORA PER ZHVILLIMIN E KLOSIT

Ju qe jeni me origjine nga bashkia e Klosit, dhe qe aktualisht nuk jetoni me aty, mund te kontribuoni me idete tuaja mbi vizionin e ketij qyteti per 15 vitet e ardhshme! Plotesoni kete  pyetesor:

http://enketo.idra.al:13131/::YYo1

Nuk do ju marre me shume se 5 min por bashekpunimi juaj eshte shume i vlefshem per ne!