Home / Njoftime dhe Aktivitete / Deri në 50% zbritje akomodimi për studentët

Deri në 50% zbritje akomodimi për studentët

 

Një ndër bashkëpunimet më të suksesshme të EYCA, ( Kartës Rinore ) është me platformën online Uniplaces.

Tani është periudha ku shumë student janë në kërkim për të gjetur akomodimin për simestrin e ardhshëm në shtete të ndryshme, dhe Uniplaces i vjen në ndihmë pikërisht studentëve. Deri në datën 15 Gusht zbritja që Uniplaces ofron për anëtarët e Kartës Rinore Evropiane shkon nga 25% në 50% zbritje.

Uniplaces.com është një platformë që ndihmon nxënësit të rezervojnë akomodimin e tyre. Zbritja është në dispozicion të tyre nëpërmjet një kodi specifik për anëtarët e Kartës Rinore. Nëse ju nuk e keni këtë kod, na kontaktoni dhe ne do ja u dërgojmë atë. Më shumë informacion mbi këtë zbritje gjeni duke klikuar KETU.

Uniplaces ka mbi 250.000 studentë, nga 165 vende të botës dhe rreth 35.000 vende akomodimi.