Home / Njoftime dhe Aktivitete / Creative Mornings Tirana – Broken

Creative Mornings Tirana – Broken

Sot, më datë 24 Qershor 2016 në orën 09:30 pranë Godinës së Inovacionit, u zhvillua aktiviteti Creative Mornings me teme : “Broken”.

Për të folur rreth kësaj teme është zgjedhur Sara Kapo, e cila mendon se thyerja e rregullave nuk është qëllim në vetvete, por një mënyrë për të sfiduar këtë realitet përmes kreativitetit.

Ne këtë aktivitet u diskutua jo vetëm se cfare është e thyer në botë, por u nda me ne kuadri dhe mentaliteti për të parë këto mundësi, duke gërshetuar së bashku burimet dhe njerzit duke bërë kështu një ndryshim kuptimplotë që zgjat në kohë.