Home / Njoftime dhe Aktivitete / Creative Business Cup Albania

Creative Business Cup Albania

☝️ Creative Business Cup Albania do të zhvillohet 🗓️6 tetor 2018 në Tiranë.

Creative Business Cup vjen për të parin vit në Shqipëri dhe kërkon të rinj me ide fantastike në industritë kreative. Fituesit e Creative Business Cup në Korçë, Shkodër, Tiranë, etj do të konkurrojnë me idetë e tyre para jurisë, kolegëve dhe të apasionuarëve të sipërmarrjes. Fituesi do të fitojë një biletë për konkrusin e përvitshëm ndërkombëtar në Copenhagen, Danimarkë.

Jeni ende në kohë për tu regjistruar dhe marrë pjesë me idetë tuaja sipërmarrëse në konkurs, si edhe në të gjithë aktivitetet e tjera që organizohen gjatë #coworkingweek2018 në Tiranë.

Kontaktoni në [email protected]

Shihemi tek OFICINA 👩‍💻👨‍💻më 6 tetor.

Më shumë info