Home / Njoftime dhe Aktivitete / Cmimi fotografisë ZEISS 2017 – Të shohësh përtej

Cmimi fotografisë ZEISS 2017 – Të shohësh përtej

 

Afati i fundit për aplikim: 7 Shkurt 2017
E hapur për: fotograf nga e gjithë bota.
Cmimi : 12,000 Euro vlera e lentes ZEISS , 3,000 Euro shpenzimet e udhëtimit.
 
 
Përshkrimi:
 
Organizata e fotografëve nga e gjithë bota dhe ZEISS kanë shpallur edicionine e dytë të Cmimit Fotografia ZEISS “Të shohesh përtje”, me temë “Vendet kuptimplotë”.
 
 
Në ndjekje të edicionit  vitin e kaluar, në inagurimin jashtëzakonisht të suksesshëm , në të cilin pati hyrje nga 116 vende, këtë herë, fotografët kërkohet të shohin përtej të zakonshmes dhe të përditshmes për të shkrepur aspekte të jashtëzakonshme të botës në të cilën jetojmë, duke dokumentuar rëndësinë e një apo disa vendeve që kanë domethënie me njëri – tjetrin.
 
 
 Pranueshmëria
 
Ky konkurs është i hapur për të gjithë fotografët nga e gjithë bota dhe cdo hyrje duhet të përfshijë një seri nga 3 dhe jo më shumë se 10 fotografi.
 
 Cmimi:
 
Nuk ka asnjë tarifë për t’u bërë pjesë e konkursit;
Fotografi fitues do të shpërblehet me 12,000 Euro vlerë të lentes ZEISS, 3.000 Euro shpenzimet e udhëtimit për të përfunduar projektin ëndërr të fotografisë në vendin e zgjedhur prej tyre dhe një udhëtim në Londër për të marrë pjesë në Ceremoninë e Cmimeve “Sony World Photography” për të terhequr cmimin e fituar.
Aplikimi:
Fillimisht ju duhet të regjistroheni 

Për më shumë informacion ju lutem vizitoni faqen zyrtare.