Home / Njoftime dhe Aktivitete / CM Tirana – BROKEN

CM Tirana – BROKEN

banner-facebook

 

Tema e muajit qershor është BROKEN (E Thyer).

Kur ne i hedhim sytë drejt qeverisë, kujdesit shëndetësor, arsimimit tradicional ose transportit publik, ne e kuptojmë se sa e thyer është çdo gjë. Kjo ju bën të pyesni veten se si bota qëndron e paprekur. Dallimi në mes të atyre që bëjnë ndryshimin dhe atyre që nuk e bëjnë është në mes, duke vënë gishtin në plagë, duke thënë se është e thyer e duke shtuar se: “Unë do ta rregulloj këtë.”

Kjo temë u zgjodh nga CM Washington, ilustruar nga Donald Ely. Këtë muaj 143 qytete nuk do të na tregojnë vetëm se çfarë është e thyer në botë, por do të ndajnë me ne kuadrin dhe mentalitetin për të parë këto mundësi, duke gërshetuar sëbashku burimet dhe njerëzit duke bërë kështu një ndryshim kuptimplotë që zgjat në kohë.

Për të folur rreth kësaj teme kemi zgjedhur Sara Kapo, e cila mendon se thyerja e rregullave nuk është qëllim në vetvete, por një mënyrë për të sfiduar këtë realitet përmes kreativitetit.

Eventi do të mbahet të premten datë 24 qershor, ora 9:30 te Godina e Inovacionit (ish INIMA).

Regjistro Pjesmaren tende