Home / Kurse dhe Trajnime / Call for applications

Call for applications

116945Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë në Shqipëri në bashkëpunim me Ministrinë e Rinisë dhe Sportit ne Serbi, me mbështetjen e OSBE-së në Shqipëri dhe Serbi, organizojnë për të dytin vit rradhazi Shkëmbimin Rinor me përfaqësues nga organizata rinore shqiptare dhe serbe. Aplikoni në një eksperiencë unike, në datat 4 – 10 Korrik 2016, ku kryefjala do të jetë mësimi ndërkulturor dhe krijimi i platformave të komunikimit midis pjesëmarrësve të dy vendeve. Aktiviteti do të jetë një ndërthurje midis aktiviteteve proaktive, vizitave në vende kyçe të historisë shqiptare dhe takime në Ministrinw e Kulturës dhe Ministrinw e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë.

Për më shumë informacione ju lutem klikoni në linkun më poshtë:

Apliko TANI! Afati i fundit për aplikim është data 20 Qershor 2016