Home / Njoftime dhe Aktivitete / Bursa studimi në kuadër të Programit Erasmus +

Bursa studimi në kuadër të Programit Erasmus +

Në kuadër të Programit Erasmus +, International Credit Mobility 2016-2017, Universitá Roma Tre, ofron shkëmbime afatshkurtra për studentët dhe stafin e SHLUJ “Universiteti Marin Barleti”. Kjo thirrje i drejtohet pedagogëve të këtij institucioni dhe studentëve që aktualisht studiojnë në programin e drejtësisë.

Periudha kohore për shkëmbimin e studentëve do të jetë 6 ( gjashtë) muaj dhe për stafin akademik 7 ( shtatë) ditë.
Afati i fundit i aplikimit: 10 qershor 2016

Për informacion kontaktoni:

International Student Office
Mail: [email protected]
Cel: 0692062086

Scholarships under the Erasmus + Program

Under the Erasmus + Program, International Credit Mobility 2016-2017, Roma Tre University in Italy, offers short-term exchange for students and staff of Marin Barleti University. The call is addressed to the institution lecturers and students that currently studying in the Justice Studies Program.
The period of exchange will be six (6) months for the students and 7 (seven) days for the academic staff.

Application deadline: June 10 th, 2016

For information contact:

International Student Office
Mail: [email protected]
Mob: 0692062086