Home / Njoftime dhe Aktivitete / Arena Club Tirana 11/06/2016

Arena Club Tirana 11/06/2016

13322040_1750463061840833_5785074358871731302_n

VETEM për të rinjtë të cilët janë të pajisur me Kartën Rinore Evropiane përfitoni në Arena Club Tirana:
Hyrjen Falas
+ 1 pije falas ( kuponat për pije falas mund ti merrni pranë zyrave tona)
Adresa: Rruga Ymer Kurti, qëndra e biznesit “Olympia”, mbrapa posës nr 8, Sheshi Wilson.Tiranë.
Jemi të hapur nga e Hëna deri të Premten, orari 08:30 – 16:30.

Arena Club Tirana : Rruga Elbasanit, rreth rrotullimi i saukut, në krahë të djathtë.
Rezervime: +355 695629432