Home / Njoftime dhe Aktivitete / Aplikoni për të qenë pjesë e Jurisë Rinore të Festivalit të Filmit PUNTO DE VISTA

Aplikoni për të qenë pjesë e Jurisë Rinore të Festivalit të Filmit PUNTO DE VISTA

Çfarë ka në të për ju?

Jeni adhurues i filmave dokumentarë dhe po kërkoni një mundësi emocionuese? Mos kërkoni më tej! Karta Rinore Evropiane e Navarrës ju jep mundësinë të jeni pjesë e “jurisë rinore”  për Festivalin e ardhshëm Ndërkombëtar të Filmit Dokumentar PUNTO DE VISTA të Navarrës që do të zhvillohet në Pamplona nga data 11 deri më 16 mars 2024.

Ata kanë dy vende të hapura për këdo që mban një Kartë Evropiane Rinore! Nuk ka rëndësi nëse jeni nga Navarra, apo nga një vend tjetër. Nëse zgjidheni,
jo vetëm që do të mbulohen shpenzimet tuaja të akomodimit gjatë festivalit, por ne gjithashtu do t’ju ndihmojmë me një pjesë të shpenzimeve tuaja të udhëtimit nga qyteti ose vendi i origjinës. Mos e humbisni këtë mundësi fantastike dhe aplikoni tani!

Kërkesat:

A jeni gati për një aventurë epike filmike? Festivali Ndërkombëtar i Filmit Dokumentar PUNTO DE VISTA i Navarrës po kërkon disa mendje të reja dhe filmdashëse për t’iu bashkuar jurisë së tyre rinore. Dhe pjesa më e mirë? Është e hapur për të gjithë mbajtësit e kartave rinore evropiane të
moshës nga 18 deri në 25 vjeç!

Ja çfarë duhet të bëni për të marrë pjesë:

  1. Sigurohuni që të jeni mbajtës i Kartës Rinore Evropiane
  2. Të doni botën e kinemasë
  3. Angazhohuni të shikoni të gjithë Seksionin Zyrtar dhe diskutojeni atë për të zgjedhur Çmimin
    e të Rinjve për filmin më të mirë.\

Jo vetëm që do të merrni akreditim për të shijuar programin e plotë Punto de Vista, por ekipi i festivalit do të hartojë gjithashtu një itinerar rekomandimesh dhe takimesh të përzgjedhura me njerëz të pranishëm, të akredituar dhe të ftuar në festival. Tingëllon si një ëndërr e realizuar për
entuziastët e filmit, apo jo?

Nxitoni dhe regjistrohuni deri më 8 shkurt 2024! Pasi të mbyllet periudha e regjistrimit, ekipi PUNTO DE VISTA do të përzgjedhë profilet që do të përbëjnë Jurinë Rinore. Mos e humbisni këtë mundësi fantastike!

Rreth festivalit:

Festivali Ndërkombëtar i Filmit Dokumentar Punto de Vista i Navarrës – një festival i krijuar posaçërisht për adhuruesit e filmit! Ky festival filloi në vitin 2005 dhe zhvillohet çdo vit në qytetin e Pamplona. Është pasardhësi i Certamen de Creación Audiovisual de Navarra dhe promovohet nga Departamenti i Kulturës i Qeverisë së Navarrës dhe organizohet nga NICDO. Është një event që nuk doni ta humbisni! Pra, shënoni kalendarët tuaj dhe përgatituni për një përvojë të paharrueshme filmi!

Vitin e kaluar Maylinda Bajrami nga Shqipëria njëkohësisht anëtare e Kartës Rinore Evropiane, u përzgjodh për të qendë pjesë e jurisë.

Më shumë informacione rreth festivalit gjeni këtu.