Home / Njoftime dhe Aktivitete / Aplikoni për të fituar grant udhëtimi përgjatë evropës

Aplikoni për të fituar grant udhëtimi përgjatë evropës

Ju duhet të jeni anëtarë të Kartës Rinore Evropiane për të parë Bursat, Kurset dhe Trajnimet!

Jeni anëtarë të Kartës Rinore? Log in këtu

Për t'u bërë anëtar i Kartës Rinore, Aplikoni këtu