Home / Njoftime dhe Aktivitete / Aplikoni për praktikë në të gjithë botën vetëm me një CV

Aplikoni për praktikë në të gjithë botën vetëm me një CV

timthumb (1)

 

Afati 11 Dhjetor 2016

E hapur për: studentët të gatshëm për të bërë praktikën në kompanitë kryesore ndërkombëtare

Kostot: të gjitha praktikat janë të paguara

 

Përshkrimi

 

Entrypark është një pjesë e Komunikimeve Potentialpark që bashkëpunon me punëdhënësit global dhe institucionet e arsimit të lartë në të gjithë botën për të krijuar mundësi dhe mbështetje për studentët në marrjen e hapave të parë drejt karrierës. Punëdhënësit ndërkombëtarë janë duke ofruar praktika ekskluzive në vende në të gjithë botën – Ti vlen për të gjithë ata me vetëm një CV!

 

Kriteret

Ftohen të gjithë të interesuarit të aplikojnë!

Përfitimet

  • Aplikoni për praktika të shumta vetëm me një CV;
  • Të gjithë praktikat janë të paguara;
  • Merrni oferta dhe lajmërime të përshtatshme me profilin tuaj.

Si të aplikoni?

Nëse jeni të interesuar aplikoni këtu http://www.blindapplying.com/sign-up  para 11 dhjetor 2016.

 

Për çdo informacion shtesë ju lutem kontaktoni: [email protected]

 

Më shumë informacion në faqen zyrtare. https://www.entrypark.com/home