Home / Njoftime dhe Aktivitete / APLIKO TANI! KONKURSI “PULLA E POSTËS SHQIPTARE”

APLIKO TANI! KONKURSI “PULLA E POSTËS SHQIPTARE”

Në kuadër të festave kombëtare të 28 – 29 Nëntorit  DOMINUSOFT organizon për të 4-in vit rradhazi, konkursin “PULLA E POSTËS SHQIPTARE”!
Për të aplikuar duhet të mbani në konsideratë pikat e mëposhtme:
🔺 Ti përmbaheni temës “PULLA E POSTËS SHQIPTARE.
🔺 Të risillni në trajtë animimi: Peisazhe të qyteteve Shqiptare;
🔺 Kreativa duhet të jetë e punuar në programin Adobe Illustrator, me formatin: A4, 21 x 29.7 cm, e prezantuar në formatin PDF.
🔺 Data e fundit e dorëzimit të punimit final: 15 Nëntor, ora 20:00, në këtë link;
🔺 Konkursi do të zhvillohet me datë 17 Nëntor, ora 17:30, në ambientet e Dominusoft;
🔺 Konkursi është i hapur për të gjithë.
Do të ketë 2 çmime fituese:
🥇Vendi i parë: fitues i vlerës 50 euro.
🥈Vendi i dytë: fitues i një programi internship-i në Dominusoft!
Suksese❗️