Home / Njoftime dhe Aktivitete / Apliko tani! “IDEA -Challenge”

Apliko tani! “IDEA -Challenge”

“IDEA -Challenge”
Je sipërmarës? Ke një ide biznesi?

Konkursi i Planit të Biznesit IDEA, i quajtur “IDEA -Challenge” do të ofrojë metodologjinë CEFE për të përmirësuar shërbimet e zhvillimit të biznesit në Shqipëri.

Konkursi IDEA ofron një paketë të plotë mbështetjeje nëpërmjet seancave tërheqëse të trajnimit, coaching/këshillim, mentorim, si dhe mundësinë e ofrimit të granteve për fituesit.

Sipërmarrës të rinj, apo që kanë një ide biznesi, kanë mundësi të bëhen pjesë e projektit IDEA, program që mbështet zhvillimet innovative për sipërmarrësit në Shqipëri.

IDEA ofron një paketë të plotë trajnimi në kompetenca dhe aftësi për biznes, tre muaj këshillim, dhe dy muaj mentorim.

Trajnimet do te zhvillohen ne fundjave prej Marsit 2018 deri ne Shtator 2018. Trajnimi është pa pagesë. Nëse banoni larg vendeve të seminarit, do t’ju ofrohen falas akomodimi në hotel të thjeshtë dhe do ju rimbursohen kostot e transportit.

Kush mund të aplikojë
Femra dhe meshkuj nga e gjithë Shqiperia që janë në fazat e hershme të aktivitetit të tyre sipërmarrës apo që kanë një biznes jo më të vjetër se 3 vjet dhe të cilin synojnë ta zgjerojnë, janë të ftuar të regjistrohen.

Për me shumë informacion: www.facebook.com/ideaalbania/

Apliko!