Home / Njoftime dhe Aktivitete / Aplikim online për të gjithë të rinjtë

Aplikim online për të gjithë të rinjtë

 

 

Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri hap zyrtarisht aplikimet online për të gjithë të rinjtë të cilët dëshirojnë të jenë pjesë e strukturave tona si anëtarë/vullnetarë. Afati për plotësimin e formularit të aplikimit është deri më datë 25 mars, ora 23:59.

The U.S. Embassy Youth Council Albania officially opens the online application for all the youngsters who want to be part of its structures as members/volunteers. The deadline for the application form is 25 March, 23:59.

Apliko këtu