Home / Njoftime dhe Aktivitete / Aktiviteti: “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e gjimnazit “Besnik Sykja” | Tiranë

Aktiviteti: “Mbjellja e Pemëve” me nxënësit e gjimnazit “Besnik Sykja” | Tiranë

Qendra Youth Act, zhvlloi aktivitetin me temë: “Mbjellja e Pemëve” dhe “Pastrimi qytetit” në ambientit përreth shkollës me nxënësit e gjimnazit “Besnik Sykja”, Tiranë. Aktivitetet zbatohen nën spektrin “Aktivizëm dhe Vullnetarizëm” në kuadër të projektit “Fuqizimi i të rinjve përmes mobilitetit dhe kartës rinore evropiane”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga Partners Albania for Change and Development.

Ky projekt fokusohet në përmirësimin e  pjesëmarrjes së të rinjve në proceset vendimmarrëse nëpërmjet ngritjes së kapaciteteve të organizatave rinore, iniciativave advokuese dhe aktiviteteve ndërgjegjësuese për të rinjtë.

Në përfundim të aktivitetit, nxënësit u pajisën gjithashtu me Kartën Rinore Evropiane,  dhe do të kenë mundësinë të përfitojnë nga ofertat që kjo kartë ofron në Shqipëri dhe në 36 vende të Europës.