Home / Njoftime dhe Aktivitete / Aktiviteti Nr 4. Kulturë dhe Mobilitet

Aktiviteti Nr 4. Kulturë dhe Mobilitet

Në datën 1 Qershor, Qendra “Youth Act”  zhvilloi  aktivitetin me temë “Kulturë dhe Mobilitet’’ në shkollën Ndre Mjeda, Bushat. Ky aktivitet u mbajt në kuadër të projektit “Ngritja e Rrjetit të Profesionistëve të Rinj” me mbështetjen e Agjencisë për Mbështetjen e Shoqërisë Civile. Nxënësit e pranishëm  diskutuan sëbashku me përfaqësuesen e projektit Sabina Borakaj, mbi temën e aktivitetit në lidhje me Kulturën dhe Mobilitetin dhe përfitimet e Kartes Rinore, kartë e cila u shpërnda falas për të gjithë në fund të aktivitetit.