Home / Njoftime dhe Aktivitete / Aktiviteti i rradhes në Innovation HUB – Njerëz Inovator dhe Networking

Aktiviteti i rradhes në Innovation HUB – Njerëz Inovator dhe Networking

PrintNë kuadër të projektit “Innovation HUB” zhvillohet ditën e Enjte me datë 7 Korrik ne orën 10:00 në ambientet e Innovation HUB aktiviteti Njerëz Inovator dhe Networking.

Qëllimi i takimit është të orientojë të rinjtë dhe individët me ide novatore në zhvillimin e produkteve dhe shërbimeve, si për tregje dhe konsumatorë ekzistues edhe për mundësi te reja.
Synohet të propozohet një proces i strukturuar për zhvillimin e ideve novatore.
Lutem konfirmoni pjesmarrjen!
+355692635347