Home / Njoftime dhe Aktivitete / Aktivitet informues tek FASH

Aktivitet informues tek FASH

Qëndra Youth Act, falë bashkëpunimit që ka krijuar me Fondacionin Arsimor Shqiptar, zhvilloi dje më datë 10/03/2016 një aktivitet informues me studentët mbi Kartën Rinore Evropiane.

Ky aktivitet kishte si qëllim informimin e të rinjve mbi ofertat dhe avantazhet  që ata përfitojnë duke u pajisur me këtë kartë.

Nëpërmjet këtij prezantimi stafi  i Youth Act përcolli tek të rinjtë informacionet e duhura për të qënë sa me aktive në shoqëri dhe për të përfituar të njëjtat të drejta si të rinjtë e tjerë Evropianë.

Falenderojmë Fondacionit Arsimor Shqiptar, mbi mundësine e që na krijoi!