Home / Njoftime dhe Aktivitete / AADF shpall “Thirrjen për aplikime” në kuadër të Programit “Master’s & Internships Program”

AADF shpall “Thirrjen për aplikime” në kuadër të Programit “Master’s & Internships Program”

AADF shpall “Thirrjen për aplikime” në kuadër të Programit “Master’s & Internships Program”- komponenti i Praktikës Profesionale.

Afati i fundit për të aplikuar: 19 Tetor 2019, ora 17:00.

Apliko këtu!