Home / Histori Suksesi / Anëtare e Kartës Rinore merr pjesë në Asamblenë e Rajoneve të Evropës

Anëtare e Kartës Rinore merr pjesë në Asamblenë e Rajoneve të Evropës

Një eksperiencë fantastike për përfaqësuesen e Kartës Rinore, njëkohësisht dhe anëtare e EYCA Youth Panel e cila mori pjesë në Asamblenë e Rajoneve të Evropës ( Assembly of European Regions – AER në Irlandë. E ftuar në një nga panelet në formë debati, Maylinda foli për modelin e pjesëmarrjes së të rinjve në një organizatë si EYCA, si dhe diskutoi për metodat e rritjes së pjesëmarrjes të të rinjve në vendimmarrje, hapjen e mundësive të reja për rimëkëmbjen e vështirësive të periudhës post-pandemike.
Pjesëmarresit në këtë event ishin delegat rinore nga organizata të ndryshme, politikan, dhe përfaqësues të tjerë nga shoqëria civile.